Error - Failed to retrieve data :( Please make sure you have filled in all fields correctly and try again!
Error - Select Verification!
Error - Hatalı doğrulama
Success - False validation

ELEKTRISCHE LAADFACILITEIT VOOR UW BEDRIJF?

Power Solar biedt zakelijke klanten een totaalpakket van slimme laadoplossingen. Van slimme laadpalen, installatie tot advies, wij helpen u graag op weg!

PROFESSIONELE LAADOPLOSSINGEN

Zet in op de toekomst en breng het gemak van elektrisch laden naar uw onderneming.

IS UW BEDRIJF KLAAR VOOR DE NIEUWE MOBILITEIT?

Op zoek naar hoogwaardige laadpalen voor uw bedrijf? Powersolarlaadpalen is gespecialiseerd in de levering en installatie van slimme laadstations. Wij regelen het gehele proces van A tot Z.

Met onze slimme laadoplossingen die naadloos geïntegreerd kunnen worden in ieder bedrijfspand bent u niet alleen een duurzame onderneming maar biedt u tevens klanten en werknemers de mogelijkheid tot opladen, desgewenst tegen een door u bepaald tarief.

achievement

Champion Award 2018

Competently initiate orthogonal systems rather than multimedia based ideas. revolutionize client-based

achievement

MCA Award 2018

Competently initiate orthogonal systems rather than multimedia based ideas. revolutionize client-based

achievement

Winners Award 2018

Competently initiate orthogonal systems rather than multimedia based ideas. revolutionize client-based

about

EFFICIËNTE LAADOPLOSSING VOOR UW BEDRIJF

Als bedrijf of organisatie kunt u eenvoudig laadpalen plaatsen voor de elektrische autos van uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders. Zo biedt u hen gemak en een extra service, die zij beslist zullen waarderen. Bij Powersolar laadpalen bent u aan het juiste adres voor zakelijke alles-in-1 laadoplossingen.

Meer informatie

ONZE LAADOPLOSSINGEN

Overweegt u als bedrijf laadstations te installeren op uw locatie(s)? Powersolar laadpalen staat van A tot Z voor u klaar: van advies tot installatie. Steeds meer bedrijven verduurzamen hun parkeerterrein, maar ook particulier gaan steeds meer medewerkers elektrisch rijden. Horeca, winkels en bedrijven spelen daar steeds meer op in om hun parkeerplekken te voorzien van een of meerdere laadpalen. Zo kan het personeel altijd de auto opladen, maar het kan ook een manier zijn om juist meer bezoekers aan te trekken, omdat deze bij uw bedrijf de accu van hun elektrische auto op kunnen laden.

Meer informatie
about

PROFESSIONEEL ADVIES OP MAAT

De kennis die Powersolar laadpalen heeft van de energiemarkt, installatietechniek en geavanceerde laadtechnologie komt mooi samen in de laadoplossingen die wij bieden aan onze klanten.
Of u nu op zoek bent naar een laadpaal voor uw eigen auto, die van het personeel of die van uw bezoekers, Powersolar laadpalen biedt voor elke situatie een oplossing.

KWALITEIT STAAT VOOROP

AL ONZE INSTALLATEURS ZIJN GECERTIFICEERD EN ZIJN GETRAIND DOOR DE LEVERANCIERS VAN ONZE MERKEN.

VOOR WIE?

Zakelijke laadpalen voor meerdere toepassingen

BEDRIJVEN

Zet het duurzame imago van uw onderneming kracht bij door het plaatsen van elektrische laadpunten voor uw werknemers en bezoekers.

Vastgoed

Drijf de waarde van uw vastgoedproject op door een investering in laadpalen. De behoefte aan elektrische laadpalen zal alleen maar toenemen en hiermee bent u klaar voor de toekomst.

Horeca En Winkelcentrum

Geef bezoekers van uw winkel of restaurant de mogelijkheid om de accu van hun auto te laden tijdens hun bezoek. U heeft de extra inkomsten van de laadpaal, uw bezoekers het gemak van de elektrische laad faciliteit waardoor ze na het shoppen of een heerlijk etentje in een auto met volle batterij kunnen stappen.

Publieke Parkeertereinen

Maak uw parking extra aantrekkelijk voor mensen met een elektrische auto. Naast een goede ligging baseren zij zeker hun keuze op de aanwezigheid van elektrische laadpalen. Regel zelf de tarieven voor het stroomgebruik, een extra inkomstenbron voor u.

Gemeente

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden, zorg er daarom voor dat er voldoende laad faciliteiten zijn waar zowel bewoners van, als bezoekers aan uw gemeente zodat zij hun elektrische auto kunnen opladen. Als kers op de taart verlaagt u hiermee direct de CO2-uitstoot in uw dorp of stad

IN 5 STAPPEN EEN ZAKELIJKE LAADPAAL​

1. U vraagt uw zakelijke laadpaal aan
geeft uw gegevens door via het online offerteformulier.

2. We nemen uw aanvraag door
We bekijken uw aanvraag en bellen u binnen één vijf werkdag om de technische details te bespreken.

3. We sturen u een offerte of maken een schouw afspraak
U krijgt direct een offerte op maat of we maken een afspraak voor een schouw bij uw bedrijf. Dit hangt af van uw wensen.

4. De monteur Planning belt u
Als wij de laadpaal voor u mogen installeren, belt de monteur Planning u binnen vijf werkdagen na uw akkoord op de offerte. Hij maakt dan samen met u een afspraak voor het installeren van uw laadpaal.

5. De monteur installeert uw laadpaal
De monteur komt bij u langs om uw laadpaal te installeren en uit te leggen hoe de laadpaal werkt. U kunt daarna meteen uw

elektrische auto opladen.

achievement

Winners Award 2018

Competently initiate orthogonal systems rather than multimedia based ideas. revolutionize client-based

KLAAR VOOR EEN ELEKTRISCHE LAADFACILITEIT VOOR UW BEDRIJF?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op om de wensen te bespreken. Het is gratis en duurt slechts twee minuten

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!