Error - Failed to retrieve data :( Please make sure you have filled in all fields correctly and try again!
Error - Select Verification!
Error - Hatal─▒ do─črulama
Success - False validation

Zakelijk

Wilt u uw eigen duurzame energie opwekken met zakelijke zonnepanelen?

POWER SOLAR GECERTIFICEERD VAKBEKWAAM INSTALLATEUR OP HET GEBIED VAN ZONNESTROOMSYSTEMEN

Wij gaan onze zakelijke klanten voor in de transitie naar duurzame energie en begeleiden hen daarbij van fossiel naar schoon. Met onze kennis over duurzame energie en ons brede netwerk zoeken wij naar de beste oplossingen voor onze klanten, waarbij wij het accent leggen op verduurzaming met economisch rendement. Zo kunnen wij u naast zonneenergie ook van dienst zijn met laadpalen voor uw bedrijf of organisatie. Wij realiseren duurzame energieprojecten, waarbij wij op een efficiënte en heldere manier de zorg van onze klant volledig uit handen nemen.

SCHONE ENERGIE VOOR DE GROOTZAKELIJKE MARKT

Powersolar heeft alle kennis in huis voor wat betreft zakelijke projecten, dit kan variëren van een paar honderd tot een paar duizend zonnepanelen en laadpalen.Van advies, engineering, financiering, realisatie en exploitatie. Wij regelen alles voor u.

VOLLEDIGE ONTZORGING

Wij leveren u de kwaliteit die nodig is voor een goed werkende zonnepaneel- of laadpaal installatie. We leveren en installeren zonnepanelen en laadpalen in Nederland, hiermee hebben onze klanten eigen energiebronnen. Meer niet. Gewoon echt groene energie voor zzpers, het mkb en grootzakelijke energieklanten. Powersolar staat voor vakkundigheid én is expert op het gebied van duurzame energie. Of u nu kiest voor zonnepanelen of laadpalen, wij hebben zeer veel ervaring in het realiseren van duurzame energieprojecten en begeleiden u hierbij van A tot Z.

achievement

Winners Award 2018

Competently initiate orthogonal systems rather than multimedia based ideas. revolutionize client-based

about

STERK IN MAATWERK.

Powersolar is sterk in het leveren van maatwerk projecten op het gebied van zonne-energie. Powersolar is dé leverancier en installateur van zonnepanelen en laadpalen. Omdat wij nauw samenwerken met een groot netwerk, kunnen wij hoogwaardige kwaliteit bieden tegen de scherpste prijs. Zo kunt u als partner van Powersolar profiteren van schaalvoordeel en directe levering uit voorraad. Verzekerd van constante kwaliteit!

Meer informatie

ZAKELIJK VOORDEEL

SLIMME INVESTERING

Voor een ondernemer is het zeer interessant om te investeren in zonnepanelen.

Het is een slimme en veilige investering met een prima rendement.

Bovendien bent u ook nog eens groen aan het ondernemen, wat goed is voor het imago van uw bedrijf.

Het is tevens een interessante investering omdat de overheid vele financiële tegemoetkomingen in het leven heeft geroepen.

progress-icon
Task Analysis
progress-icon
Market Research
progress-icon
Make Strong Plan
progress-icon
Take Action

NEDERLAND WORDT STEEDS DUURZAMER.

 

STEEDS MEER BEDRIJVEN KIEZEN VOOR SCHONE, NEDERLANDSE ENERGIE OF WEKKEN ZELF OP MET ZONNEPANELEN. SAMEN KUNNEN WE ÉCHT IETS BEREIKEN.

progress

LAAT UW BEDRIJF GROEIEN.

Bij Powersolar vormt ons partner netwerk de basis voor ons bedrijf. Wanneer u met ons samenwerkt, sluit u zich aan bij een toonaangevende leverancier en erkend keurmerk installateur van zonnepanelen en laadpalen.
Hierdoor kunt u profiteren van de voordelen die ons platform en ons netwerk aanbieden. Door strategische inkoop kunt u profiteren van een inkoopvoordeel! U heeft zowel in prijs als in voorraad voordelen.

Neem contact op

REDENEN OM ZONNEPANELEN TE LATEN PLAATSEN OP UW WONING

services

Voldoe Aan Uw Verplichting Vanuit Informatieplicht Energiebesparing

services

Bespaar Geld, Nu En In De Toekomst

services

Profiteer Van Belastingvoordeel Of Subsidie

services

Verhoog De Waarde Van Uw Woning, Verhoog Uw Energielabel

services

Bescherm Het Milieu, Beperk CO2 Uitstoot

services

Word Onafhankelijk Van Energie Bedrijven

services

Zorg Voor Een Betere Uitstraling Van Uw Woning

ALLE KENNIS IN HUIS

Een goed advies begint bij een goede kennismaking. Tijdens een bezoek van één van onze adviseurs aan uw bedrijf zullen wij samen met u alle wensen in kaart brengen.Vervolgens wordt er een quickscan gedaan om het rendement op uw investering te kunnen berekenen.

ENGINEERING

Om ervoor te zorgen dat uw project slaagt dienen we onze engineering zorgvuldig uit te voeren. Zo is het van belang dat we een legplan maken op basis van een schouw op locatie. Bij het legplan hoort uiteraard een ballastplan, hierbij wordt er uitvoerig gekeken naar de draagkracht van uw dak. Met het uitvoeren van een string berekening, het opmaken van een single line diagram en het in kaart brengen van eventuele kabelverliezen kunnen wij uw zonnesysteem (elektro)technisch optimaal voorbereiden

REALISATIE

Alles onder één dak! Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om elk type project op elk dakvlak succesvol te realiseren. Wij verzorgen de gehele installatie en voeren deze uit met inachtneming van de geldende veiligheidsvoorschriften. Onze mensen zijn allen VCA gecertificeerd en maken uitsluitend gebruik van goedgekeurde apparatuur en gereedschappen. Wij werken geheel zelfstandig, vanaf de werkvoorbereiding en de planning tot en met het installeren van de zonnepanelen en het communiceren met de projectleider. Kortom: Volledige ontzorging van A tot Z

REFERENTIES EN PROJECTEN.

In de afgelopen jaren hebben wij voor vele klanten – zowel zakelijk als particulier – het complete traject van het plaatsen van zonnepanelen mogen verzorgen.

Op deze pagina laten we met trots een selectie van de door ons uitgevoerde projecten zien, zodat u direct een beeld heeft van de mogelijkheden voor uw woning of pand.

bekijk al onze projecten
about

WILT U WETEN WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN MET ZONNEPANELEN OP DE DAKEN VAN UW BEDRIJF OF ORGANISATIE?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op om de wensen te bespreken. Het is gratis en duurt slechts twee minuten!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!