Thuisbatterij2024-05-13T08:07:04+00:00

Een slimme
thuisbatterij

Met een thuisbatterij verdubbel je het gebruik van je zelf opgewekte zonne-energie en ook verlaag je je aankoop van elektriciteit!

Waarom zou je een thuisbatterij kopen?

De thuisbatterij leert en optimaliseert het energieverbruik in je huis, slaat overtollige zonne-energie op of koopt in wanneer de prijzen laag zijn. Het voorziet je huis van stroom wanneer de zonnepanelen geen energie genereren of tijdens periodes van hoge prijzen. Bovendien kan het overtollige energie terugleveren aan het elektriciteitsnet, waardoor je mogelijk geld verdient. Het gaat niet alleen om besparen, het gaat ook om winnen!

De meest economische oplossing

Een thuisbatterij maakt je minder afhankelijk van schommelende energieprijzen en verhoogt je eigen verbruik van duurzame energie.

Stuur aan met smartphone

Ervaar real-time inzicht in de prestaties van je thuisbatterij op de meest gebruiksvriendelijke manier met de slimme applicatie op je telefoon.

Wallbox met kwaliteit

Onafhankelijkheid van het Net

Het hebben van een thuisbatterij vermindert uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw eigen energie op te slaan en te gebruiken wanneer het u uitkomt.

Besparing op energiekosten

Dankzij thuisbatterijen kunt u profiteren van lagere tarieven tijdens daluren en gebruikmaken van opgeslagen energie wanneer elektriciteitsprijzen stijgen.

Verhoogde eigen energieproductie

Combineer zonne-energie met thuisbatterijen om het eigen energieverbruik te maximaliseren en de kosten voor gekochte stroom te verlagen.

Milieuvriendelijk

Verminder uw ecologische impact door het gebruik van hernieuwbare energie te vergroten en afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen

Niet overtuigd?

Veelgestelde vragen over thuisbatterij

Hoe lang gaat een thuisbatterij mee?2024-05-07T09:47:06+00:00

De levensduur van een thuisbatterij wordt doorgaans beoordeeld aan de hand van cycli, dat wil zeggen laad- en ontlaadacties. Veel batterijen gaan 10 tot 15 jaar mee, afhankelijk van het merk en model.

Wat zijn de voordelen van een thuisbatterij?2024-05-07T09:45:40+00:00

Enkele voordelen omvatten het optimaliseren van het eigen gebruik van groene energie, besparingen op elektriciteitskosten, onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet tijdens stroomstoringen, en het verminderen van de belasting van het elektriciteitsnet.

Wat is een thuisbatterij?2024-05-07T09:43:06+00:00

Een thuisbatterij, ook wel huisaccu of energieopslagsysteem genoemd, is een apparaat dat elektriciteit kan opslaan die wordt opgewekt door zonnepanelen of andere bronnen, waardoor huiseigenaren energie kunnen bewaren voor later gebruik.

Een adviesgesprek

  • We geven je altijd de beste oplossing

  • Je krijgt gratis advies 

  • We sturen je eerst een offerte

  • Je kan met alle vragen bij ons terecht

Gesprek aanvragen

We bieden meer

Thuisbatterij

Sla je eigen opgewekte energie op!

Zonnepanelen

Maak een verstandige financiele beslissing en dank aan uw langetermijnbesparingen op energierekening

Warmtepompen

Warmtepompen halen warmte uit de omgeving voor je verwarmingssysteem

We staan je graag te woord

Neem gerust contact met ons op en ontvang uw gratis offerte!

Ga naar de bovenkant