Een slimme
laadpaal voor je
elektrische auto

Laadpaalen voor elektrische voertuigen met een functie voor op afstand monitoren kunnen eenvoudig worden gevolgd via onze Power Solar mobiele applicatie, die toegang geeft tot informatie zoals de batterijstatus van het voertuig, het directe laadtarief, de verstreken tijd en de resterende tijd tijdens het laden

Waarom zou je een laadpaal kopen?

De thuisbatterij leert en optimaliseert het energieverbruik in je huis, slaat overtollige zonne-energie op of koopt in wanneer de prijzen laag zijn. Het voorziet je huis van stroom wanneer de zonnepanelen geen energie genereren of tijdens periodes van hoge prijzen. Bovendien kan het overtollige energie terugleveren aan het elektriciteitsnet, waardoor je mogelijk geld verdient.

Supersnel laden

U kunt onze laadpalen verkiezen die krachtiger zijn en uw elektrische voertuig veel sneller opladen dan andere gemiddelde laadpalen

Stuur aan met smartphone

De mobiele applicatie biedt gemakkelijke en snelle toegang tot gedetailleerde informatie over de batterij en laadsituatie.

Betaalbare luxe

U zult het comfort hebben om uw eigen voertuig thuis op te laden, terwijl u tarieven betaalt die aanzienlijk lager zijn dan wat u buiten betaalt.

Kies de beste deal voor jou!

7.4 kW laadpaal

€600

Met installatie

Voordelen

1 fase aansluiting
maar liefst 10 jaar garantie

Meest gekozen!

11 kW laadpaal

€900

Met installatie

Voordelen

3 fase aansluiting
maar liefst 10 jaar garantie

22 kW laadpaal

€1200

Met installatie

Voordelen

3 fase aansluiting
maar liefst 10 jaar garantie

Super handig!

De wallbox app

De Wallbox-app biedt gebruikers een naadloze ervaring bij het beheren van hun elektrische voertuig laadbehoeften. Met zijn intuïtieve interface kunnen gebruikers moeiteloos laadsessies plannen en monitoren, waardoor ze de flexibiliteit hebben om hun voertuigen op hun gemak op te laden.

  • De mogelijkheden voor real-time monitoring stellen gebruikers in staat om op de hoogte te blijven van hun energieverbruik en laadvoortgang.

  • Door het monitoren van de voortgang kunt u de laadroutines optimaliseren voor maximale efficiëntie.

  • Gebruikers kunnen laadtijden instellen volgens hun voorkeuren, zodat ze hun elektrische voertuig kunnen opladen op tijden die het meest geschikt zijn voor hun schema.

Niet overtuigd?

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor een PowerSolar laadpaal ten opzichte van andere merken?

Het kiezen van een Powersolar laadstation biedt verschillende voordelen. Onze laadstations staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en innovatie op het gebied van laadoplossingen. De laadstations zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals het snellaadsysteem en bieden gebruikersvriendelijke functies zoals slim laden, laadbeheer via de applicatie en connectiviteitsopties.

Een adviesgesprek

  • We geven je altijd de beste oplossing

  • Je krijgt gratis advies 

  • We sturen je eerst een offerte

  • Je kan met alle vragen bij ons terecht

Gesprek aanvragen

We bieden meer

Thuisbatterij

 

Sla je eigen opgewerkte energie op!

Zonnepanelen

Maak een verstandige financiële beslissing en denk aan uw langetermijnbesparingen op energierekeningen.

Warmtepompen

Warmtepompen halen warmte uit de omgeving voor je verwarmingssysteem

We staan je graag te woord